maandag 20 augustus 2012

De Mac computer schoonmaken?


Wie een Mac heeft waant zich vaak heer en meester over allerlei computer kwalen. Vele Mac fanatiekelingen verwachten geen malware infecties of bepaalde toepassingsfouten. Mac zal altijd blijven draaien zoals nieuw of... toch niet?

Uiteindelijk zal elke Mac gebruiker er niet omheen komen. Door de populariteit van Mac en de groei van Apple's marktaandel t.o.v. Microsoft, zijn malware ontwikkelaars en hackers meer actief met het lanceren van allerlei ongein. Het is dus tegenwoordig daadwerkelijk mogelijk om een Trojan of een keylogger op je Mac te krijgen.Goede Mac antivirus is zeker een aanrader om te hebben in het licht van de huidige zorgwekkende ontwikkelingen.
Mac schoonmaken
Mackeeper

Los van het feit dat een Apple computer ook gewoon moet gaan denken aan internet security en antivirus, is het gewoon zo dat een Mac computer een harde schijf heeft. Deze heeft ook onderhoud nodig. Daarnaast wanneer iemand zijn Mac intensief gebruikt, zal het uiteindelijk rommelig worden. Deze factoren zullen de prestaties van een Mac computer aantasten. Het opschonen van een Mac computer is gewoon handig om af en toe te doen. Het beste doe je dit met software. Goede software is die van Zeobit. Deze hebben de Mackeeper op de markt gebracht. Lees hier meer over deze mooie Mac software: Mackeeper Review. Laat ons weten wat jullie denken van deze software voor het schoonmaken van een Mac computer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten