donderdag 30 augustus 2012

PST Bestand Herstellen

PST bestand herstellen?


Wanneer u een PST bestand wilt herstellen, zal dit niet altijd zo makkelijk zijn wanneer het PST bestand corrupt is. Een PST bestand is een Personal File Tab dat wordt gebruikt voor het opslaan van emails, events en andere informatie die wordt verwerkt in verschillende Microsoft client programma's zoals Microsoft Exchange Client, Windows Messaging en Microsoft Outlook. De technische feiten rond dit bestandsformaat zijn nogal complex en kunnen hier worden nagelezen: PST Wiki.Voor een meer beknopte definitie voor PST bestand zie de volgende post: PST bestand.

Door de complexiteit van dit onderwerp is ook het herstellen van PST bestanden niet zo gemakkelijk. Het inzetten van de Inbox Repair tool is ook niet zo gemakkelijk en daarom is vaak het inzetten van goede file recovery software het beste om uw PST bestanden te herstellen. Voor meer informatie lees het volgende artikel: scanpst exe en ook hoe kan ik een pst bestand herstellen met PST Repair software.Lezersvraag over PST:

Wat is uw ervaring met het herstellen van een pst bestand? Welk programma heeft u gebruikt voor het herstellen en openen van de PST bestanden van uw Outlook programma? U bent welkom om uw ervaringen te delen door het plaatsen van een opmerking hieronder.

Gerelateerd artikel: 

Verwijderde bestanden terughalen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten