woensdag 28 augustus 2013

Goede software recensies

Waar kan ik goede software recensies vinden?

Bent u op zoek naar een software recensie van een bekend programma voor het optimaliseren of het beveiligen van uw computer? In dat geval kan ik een nieuwe blogger site, Utility Software Recensies, aanbevelen van +Rens Smit. Hij schrijft namelijk zeer gedegen over bekende recensies over bekende software recensies en geeft dan daarover zijn eigen visie.

Heeft u ook vaak het gevoel dat de meeste software recensies niet onpartijdig zijn? 

Dan zit uw gevoel goed, schrijvers worden vaak betaald om recensies te schrijven en bepaalde programma's in een goed daglicht te zetten.
goede software recensies
In dat geval kan ik weer de blogger site van +Rens Smit aanbevelen. Hij baseert zijn bevindingen op basis van recensies en stelt daar kritische vragen bij. Zijn blog is daarom onpartijdig en zeer logisch beargumenteerd. Een concreet voorbeeld is de manier waarop hij eigenlijk de Registry Mechanic volledig afschrijft. Hij trekt de logische conclusie uit een aantal recensies die nog steeds in eerste instantie deze klassiek registry cleaner aanprijzen. Daarnaast, laat hij ook geen spaan heel van de bekende Glary Utilities suite, hoewel hij wel voor deze software opkomt. Hij vergruist niet deze software zoals vele andere auteurs dit tegenwoordig doen. Niettemin, de logische conclusie is om niet deze software te kopen. Nou, echt de moeite waard om deze nieuwe blog te volgen!

Beste Software Recensies - van en door Mr. Rens Smit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten